Menu
Nordsjællands Fjernstyrings Klub

F5B EM Rumænien 2009

af Tommy Persson    19/9-2009


Vi har været til F5B EM i Rumænien, og det var heldigvis et rigtigt fint stævne, hvor stort set alt var af meget høj klasse.

Desværre var der kun 6 lande med og 16 deltagere i alt, da visse lande ikke havde lyst til at tage til Rumænien efter den noget ubehagelige oplevelse i Ukraine til VM sidste år…

Og desværre blev Niels forhindret i at tage med som holdleder, så vi måtte klare os uden.

Bortset fra Polen, så var det et meget stærkt felt af piloter, som vi normalt ikke kan måle os med, så vores 4. plads for hold er vi ganske godt tilfredse med, og rent faktisk var vi meget tæt på, at banke russerne, så vi var kommet på podiet.

Individuelt blev det til en 13. plads til Peter, en 11. plads til mig (efter 5 runder var jeg bedste dansker, men Jeppe smuttede forbi til sidst), og en 10. plads til Jeppe Alkærsig fra EFK87 (også dansk mester).

Generelt fløj vi op til vores absolut bedste, og kun Peter havde lidt småproblemer med teknikken, og lidt utilsigtet kunstflyvning, men han kom meget fint igen med nogle rigtig flotte flyvninger.

Vi kørte til Rumænien i Peters bil, og vi kom igennem Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, og Ungarn, så det var en lang tur, men heldigvis gik det fint, og i Rumænien blev vi belønnet med et rigtig godt (men relativt billigt) hotel/pensionat, hvor vi havde vore egen lejlighed med to store værelser, badeværelse og balkon + dejlig morgenmad.

Eneste lille problem på hotellet var, at der stort set kun blev talt rumænsk, men Peter var god til at klare det med sit sprogøre og tegnsprog (desværre har vi ikke et billede/video, da vi manglede toiletpapir!).

Vi tager gerne til Sibiu/Cisnadie (Transylvanien – Grev Draculas hjemland) igen efter denne rigtig gode oplevelse...


Funktionalitet opdateret 27/4-2020
Copyright © 1999-2020 by NFK, Nordsjællands Fjernstyringsklub.
All rights reserved.